top of page

Mijn trainingen

HIGH PERFORMANCE TEAMS

Het streven van alle teams is om natuurlijk te komen tot high Performance. Naast de moeilijkheid om tot een High Performance Team te komen is het zeker een net zo grote inspanning om een high Performance Team te blijven.

 

Vanuit mijn militaire achtergrond help ik Teams om High Performance Teams te worden en zeker ook te blijven. Met verschillende ondersteunende theorieën help ik je komen tot een HPT.

Kayaking

CREW RESOURCE 
MANAGEMENT

Hoewel CRM van origine een veiligheid tool is kun je dit voor meerdere doeleinden heel goed gebruiken. Denk hierbij aan een goede structuur voor vergaderingen maar ook een structuur ter verbetering van de communicatie binnen een team of zelfs binnen een geheel bedrijf.

 

De kracht van deze tool zit hem in de eenvoud en de toepasbaarheid. Al geruime tijd werk ik zelf met de tool en heb ik hem al met veel succes mogen introduceren bij bedrijven.

Hands

SITUATIONEEL 
LEIDING GEVEN

Leiding geven is misschien wel het moeilijkste wat er is om te doen. Naast het feit dat je met vele personen te maken hebt en dus met verschillende behoeftes en zelf soms met afwijkende normen en waarden maakt het met deze tool overzichtelijk en inzichtelijk.

 

Wederom heb ik deze tool in de praktijk uitvoerig getest dus met veel ervaring is de koppeling van theorie naar de werkvloer goed te maken.

Modern Work Space

TROTSE TRAINER & COACH VAN O.A. 

1519904105183_edited.png
ING_logo.png
P368KfaS_edited.png
lvnl.jfif
gyproc-logo (1).png
bottom of page