Confidant Guidance

IMG_5551.jpg

Over

Confidant Guidance

Gezien de veranderingen die plaats vinden niet alleen in de maatschappij maar zeker ook binnen de trainers wereld geeft Confidant Guidance een hele nieuwe en frisse blik op Trainen in het algemeen.


Deze kersverse opleiding is gecertificeerd door de Nobtra waar ik onwijs trots op ben. Na ruim 1,5 jaar van voorbereiden en bouwen zijn we uiteindelijk tot een certificering gekomen.


De opleiding geeft een nieuwe kijk op hoe je trainingen geeft maar zeker ook een nieuwe blik op hoe om te gaan met persoonlijke benadering vanuit je groep die je traint.


Naast verschillende bewezen theorieën is het met name ook veel in de praktijk leren en toepassen. 


Daarom zie je eigenlijk als rode draad door de opleiding centraal staan het daadwerkelijk in de praktijk brengen van die verschillende theorieën. 


De opleiding zal gegeven worden door Nobtra trainers en is ook bedoeld om daarna je te kunnen aansluiten bij een beroepsvereniging die staat voor kwaliteit.


Het totale traject duurt ongeveer een jaar en geeft je daarna voldoende vertrouwen om mensen kwaliteit te kunnen bieden.

Confidant Guidance informatie avond
(live & online)

Om goede uitleg te kunnen geven over de inhoud en de investering die je doet als je voor deze mooie opleiding kiest organiseren wij een voorlichtingsavond.


Door Covid-19 bieden wij dit aan op 2 manieren: Online of live.


De online data zullen zijn op zaterdag 20 november 2021 en 17 december 2021. 


De Live data zullen zijn op vrijdag 19 november 2021 en 19 december 2021 op een nader te bepalen locatie.

Twijfel niet en schrijf je direct in! 

TROTSE TRAINER & COACH VAN O.A. 

1519904105183_edited.png
ING_logo.png
gyproc-logo (1).png