top of page

Confidant Guidance

IMG_5551.jpg

Over

Confidant Guidance

Gezien de veranderingen die plaats vinden niet alleen in de maatschappij maar zeker ook binnen de trainers wereld geeft Confidant Guidance een hele nieuwe en frisse blik op Trainen in het algemeen.


Deze kersverse opleiding is gecertificeerd door de Nobtra waar ik onwijs trots op ben. Na ruim 1,5 jaar van voorbereiden en bouwen zijn we uiteindelijk tot een certificering gekomen.


De opleiding geeft een nieuwe kijk op hoe je trainingen geeft maar zeker ook een nieuwe blik op hoe om te gaan met persoonlijke benadering vanuit je groep die je traint.


Naast verschillende bewezen theorieën is het met name ook veel in de praktijk leren en toepassen. 


Daarom zie je eigenlijk als rode draad door de opleiding centraal staan het daadwerkelijk in de praktijk brengen van die verschillende theorieën. 


De opleiding zal gegeven worden door Nobtra trainers en is ook bedoeld om daarna je te kunnen aansluiten bij een beroepsvereniging die staat voor kwaliteit.


Het totale traject duurt ongeveer een jaar en geeft je daarna voldoende vertrouwen om mensen kwaliteit te kunnen bieden.

Confidant Guidance informatie bijeenkomst

Om een goede uitleg te kunnen geven over de inhoud en de investering die je doet als je voor deze mooie opleiding kiest, organiseren wij door het jaar heen meerdere voorlichtingsbijeenkomsten.
 

De data van onze voorlichtingsbijeenkomsten komen snel online. Houd onze website in de gaten of stuur een e-mail naar: Grijzespier@gmail.com.

Presentation_edited.jpg

TROTSE TRAINER & COACH VAN O.A. 

1519904105183_edited.png
ING_logo.png
P368KfaS_edited.png
lvnl.jfif
gyproc-logo (1).png
bottom of page